• Spedizione gratuita > 50€
  • Restituzione sempre gratuita
  • Assistenza rapida e personalizzata

Bits 'n Bites

Inclusi nella confezione:
Altoparlante Bluetooth impermeabile Rockbox Bold SCavo di ricarica (da USB a Micro USB)Cavo audio (3,5 mm)Guida Rapida
Caratteristiche:
Wireless BluetoothPorta ingresso audio (3,5 mm)Impermeabile (IPX7)Modalità Double Fun (accoppia due altoparlanti)Funzione vivavoce (microfono incorporato)Ingresso CC: 5V/1A max. (Micro USB)
Colori:
Ice GreyDusty PinkMisty MintPetrol BlueRuby RedStorm Grey
Dimensioni:
85 x 85 x 85 mm286 g
Durata di riproduzione wireless:
12 ore
Tempo di ricarica:
1.5 hours

Supporto al prodotto

7 di 7 valutazioni

4.29 di 5 Stelle


29%

71%

0%

0%

0%


Formula una valutazione!

Condividi le tue esperienze con il prodotto con altri clienti.

Perfetto

Molto buono

Buono

Accettabile

Insoddisfacente


Zeer goede prijs/kwaliteit-verhouding

Thomas02928 (Bol.com) - 19 feb 2019

Mooie, diepe bass. Goed design. Prima verbinding.

Heel leuk

liekje05 (Bol.com) - 26 nov 2018

Ik heb dit speakertje een week geleden als cadeau gegeven aan mijn ouders. Die wilde graag een klein waterdicht speakertje om mee te nemen op vakantie. Ik heb de speaker natuurlijk zelf ook gelijk beluisterd toen ik bij mijn ouders was en ik heb m ook voor mezelf gekocht. Hij is nog wel een klein beetje aan de dure kant vind ik, maar het geluid wat uit zon klein dingetje komt is echt ongelofelijk goed. Ik ben er echt ontzettend blij mee.

Awesome Speaker!

Alwin - 22 set 2021

Very good! Nice packaging, easy to set-up. Crisp sound with solid bass. I would certainly recommend this product!

Erg leuk

jurriejur (Bol.com) - 14 gen 2019

Klein leuk product waar zeer mooi geluid uit komt. Ik gebruik m zelf vaak bij het douchen en in de badkamer en hier heb ik hem ook voor gekozen. Ik denk ook dat ik m ga kopen voor mijn vriendin want het is ook echt een leuk cadeau om weg te geven.

Ik raad dit product aan.

Pietjefiel (Bol.com) - 10 dic 2018

Echt een hele mooie en toffe speaker. Voor zon klein dingetje komt er mooi geluid uit. Echt totaal niet wat ik had verwacht. Verder mooi design en makkelijk mee te nemen!

Leuk voor thuis en op vakantie

frankjemr01 (Bol.com) - 21 gen 2019

Grappig dat ik sinds ik de speaker heb gekocht heel vaak de vraag krijg wat voor product het is en waar ik de speaker gekocht heb omdat mensen de speaker zelf ook willen. Ik ben er ook wel blij mee en neem de speaker dan ook vaak mee naar het strand/vakantie maar ook thuis tijdens het koken bijvoorbeeld. Goede aankoop geweest.

Verrast!

bramstra (Bol.com) - 26 nov 2018

Ik ben echt bijzonder verrast over de kwaliteit van deze speaker. Uiteraard als je het vergelijkt met wat je ervoor betaald wil je ook kwaliteit. Maar voor zon compact apparaat zit er een bijzonder goede bass in. Ook de hoge en lage tonen zijn erg aangenaam om naar te luisteren. Want dat gebeurd nogal vaak bij kleinere speaker. Wanneer het volume dan hard wordt gezet neemt de kwaliteit van het geluid af, gelukkig heeft deze speaker dat niet.


Complete the look

Powerbank 6000 mAh

29,99 €
USB to Micro USB

9,99 €

Newsletter

Aggiungi il tuo indirizzo di posta elettronica qui sotto e sarai il primo a essere messo al corrente dei nostri ultimi eventi, sconti, collezioni, collaborazioni e altro #nospam.