• Livraison offerte > 50 €
  • Retours toujours gratuits
  • Assistance rapide et personnalisée

Bits 'n Bites

Contenu de la boîte:
Écouteurs Twins ANC True WirelessBoîtier de chargementCâble de chargement (USB vers USB-C)3 tailles d'embouts auriculaires en silicone douxGuide de démarrage rapide
Caractéristiques:
Bluetooth sans filSuppression active du bruit numérique jusqu’à 32 dBDual masterAmbient Sound ModePause automatique (détection intra-auriculaire)Commande tactileSuppression active du bruit numérique jusqu’à 32 dBTélécommande et microphone intégrés
Couleurs:
Silky SandDried GreenDusty PinkMisty MintPetrol BlueDreamy LilacSafari RedRuby RedStorm Grey
Autonomie sans fil:
9 heures par charge, 30 heures au totalAvec ANC : 7 heures par charge, 26 heures au total
Temps de charge:
Temps de charge des écouteurs : 1,5 heureTemps de charge du boîtier : 2 heures
Poids:
Par écouteur : 4 gTotal avec le boîtier de chargement : 54 g

Support produit

10 sur 26 évaluations

4.42 de 5 Étoiles


54%

35%

12%

0%

0%


Laissez une évaluation !

Partagez avec d'autres clients votre avis sur le produit.

Parfait

Très bien

Bien

Acceptable

Insatisfaisant


Geweldig!

Adelaide (Bol.com) - 29 août 2021

Beste aankoop ever! Heb ook koptelefoon van sony die overal wordt aangeprijst als de beste.. Nou dit is met een veel strakker design en dezelfde kwaliteit.. Zeker je geld waard!

Top!

Coco4638 (Bol.com) - 17 mai 2022

Erg mooi design. Het koppelen werkt heel makkelijk. Als je de oortjes eruit haalt, worden ze meteen gekoppeld. Heel erg tevreden!

Goeie oordopjes!!

Machinistje97 (Bol.com) - 24 juin 2021

De oordopjes zitten stevig in de ooren en geven mooi geluid. De ANC werkt goed en de bediening is simpel. Ik ben zeer tevreden over deze oordopjes!

Geweldige oortjes

BartZwolle1984 (Bol.com) - 31 août 2021

Fijne oortjes. Goedkopere manier van airpods. Werkt super met me iphone

Geweldige oortjes

Pim10s (Bol.com) - 25 avr. 2021

Heb ze nu een paar dagen in gebruik en ben er echt heel erg blij mee. Super goede geluidskwaliteit en de ANC ruisonderdrukking werkt echt, had ik niet verwacht in oortjes. Connecten gaat probleemloos en snel. Ook gaat de batterij heeeeel lang mee. Hele dag gebruikt en nog niet leeg. Aanrader!!

Perfect

Natalia - 16 janv. 2023

Great adjustable size and fit, awesome specs and just all round great quality product. Loved them so much I even got my sister a pair!

bijna perfect

bram - 21 sept. 2022

ik heb ze bij coolblue gekocht en ik was een tijdje opzoek en vond deze heb ze nu binnen en ze zijn helemaal top kwaliteit is ook perfect gewoon je krijgt van die kussentjes voor op de oordopjes en een snoertje (kan misschien in de toekomst veranderen) en der wordt goed uitgelegd van hoe en wat dus starten is makkelijk en de bass is ook wel heerlijk en noice cancelling is goed bij mij waren ze gelijk al 70 procent de oordopjes maar je moet wel uit kijken met de case uit een soort houdertje te halen want die zit er niet een erg vast in maar verder helemaal top gelijk connected met mijn telefoon dus gewoon bijna perfect

Top product

Yazid - 28 déc. 2022

Heel blij mee, voldoet aan al mijn verwachtingen 👍

Top oordoppen

Reinier - 16 avr. 2022

Fijne oordoppen met prima geluid. Ik draag ze alleen verkeerd om zodat ze beter blijven zitten. Mijn zoon heeft hier geen last van dus ik zal wel rare oren hebben.

Guter Klang

Heinz Stein - 2 nov. 2021

Guter Klang und tolle Funktionen


Complete the look

Powerbank 6000 mAh

29,99 €
USB-C to USB-C

14,99 €

Newsletter

Ajoutez votre adresse e-mail ci-dessous et vous serez le ou la première à connaître nos dernières collections, collaborations, événements, réductions et plus encore #nospam.