• Livraison offerte > 50 €
  • Retours toujours gratuits
  • Assistance rapide et personnalisée

Bits 'n Bites

Autonomie sans fil:
15 heures
Caractéristiques:
Bluetooth sans filPort d'entrée audio (3,5 mm)Splash waterproof (IPX5)Double Fun Mode (connectez deux enceintes)Fonction haut-parleur (microphone intégré) Entrée CC : 5 V/1 A max. (USB-C)
Contenu de la boîte:
Soul Bluetooth speakerCâble de chargement (USB vers USB-C)Câble audio (3,5 mm)Guide de démarrage rapide
Couleurs:
Silky SandDried GreenSafari RedDeep MauveDive BlueBrave BronzeStorm Grey
Dimensions:
170 x 169 x 86 mm675 g
Temps de charge:
2.5 heures

Support produit

9 sur 9 évaluations

5 de 5 Étoiles


100%

0%

0%

0%

0%


Laissez une évaluation !

Partagez avec d'autres clients votre avis sur le produit.

Parfait

Très bien

Bien

Acceptable

Insatisfaisant


soul freshnrebel

ManGonc - 6 juin 2022

Perfeitas naquilo para que foram propostas. Manual não refere existência de led que comprova carregamento completo de bateria pela mudança de cor de vermelho a verde na tomada junto entrada USB-C. …mas ela também está lá!… Perfeito!…

Double fun mode?

Bertyl - 27 avr. 2022

Super mooie boxen en fijn geluid. Voor de double fun mode heb ik er twee gekocht. Zien er heel mooi uit! Maar die double fun mode werkt voor geen meter helaas. Voor niks twee gekocht lijkt het.

Prachtige speaker met zuivere klanken!

Elien - 20 mars 2022

De Soul speaker is gewoon alles wat je zoekt voor thuis! Hij brengt niet alleen mooie klanken voort, maar is ook nog eens een echte eyecatcher in je interieur. Met de verschillende elegante kleuren is er zeker eentje dat prachtig in jouw woning staat. Silky Sand is alvast een topper! Ik ben heel erg tevreden van mijn aankoop!

Super mooi design en goed geluid!

Karina - 16 févr. 2022

De Soul speaker heeft bij mij een mooi plekje gekregen in de keuken en is een echte eye-catcher in mijn interieur. Het geluid en het volume zijn verrassend goed voor zo'n compact model! Ik heb de vraag 'waar is die mooie speaker van?' al vaak gekregen :-)

Notre commentaire : Super leuk om te horen dat je zo happy bent met je Soul speaker, keep on rocking! :D

Rotterdams goed!!

BaardB (Bol.com) - 17 déc. 2021

Wat een heerlijke speakers! Zowel alleen als in fun mode (2 speakers) een heerlijk diep en vol geluid. Staan fantastisch in mn huiskamer en in gebruik ook heel fijn als speaker voor mn laptop bij films! Met zulke speakers geen dure stereos of dolby surround setjes meer nodig!

Soul speaker

Patrick - 9 déc. 2021

Gebruik 2 soul speakers , super tevreden, even moeten zoeken naar de koppelingsmodus maar werkt perfect.

Strak design gecombineerd met een dik geluid

DirkdeZwart (Bol.com) - 9 déc. 2021

Slick design met een verrassend goed geluid in een kleine verpakking. Heb de Dried Green (groene) uitvoering nu een paar dagen staan en ben er heel blij mee. De Soul Speaker heeft een evenwichtige geluidsweergave, die bij hardere volumes automatisch een beetje wordt aangepast, maar dit was voor mij verder niet storend en eigenlijk wel fijn. De speelduur is met 15 uur vrij lang, wat weer scheelt met stroomaansluitingen zoeken. Je kunt hem echt overal kwijt, ook qua design. Het is bovendien fijn dat hij waterafstotend is en dus ook in de tuin of de badkamer mee kan.

Top speaker

Nander de Jong - 10 juin 2022

Mooi vol geluid, met goede bas voor deze grootte. Ik vind design ook zeer leuk, maar dat is heel persoonlijk natuurlijk.

Really impressive

Bruno - 11 févr. 2022

Sleek, well built, incredibly louder and outstanding basses. Great packaging that seems to really care user experience. Go this way, FnR, you are better than blasoned audio brands


Complete the look

Nouveau
Powerbank 12000 mAh

Variantes de 29,99 €
44,99 €
USB to USB-C

12,99 €

Newsletter

Ajoutez votre adresse e-mail ci-dessous et vous serez le ou la première à connaître nos dernières collections, collaborations, événements, réductions et plus encore #nospam.