• Envío gratuito > 50 €
  • Devoluciones gratuitas
  • Soporte rápido y personal

Bits 'n Bites

Que se incluye:
Soul Bluetooth speakerCable de carga (USB a USB-C)Cable de audio (3,5 mm)Guía de inicio rápido
Características:
Bluetooth inalámbricoPuerto de audio IN (3,5 mm)Impermeable y a prueba de salpicaduras (IPX5)Modo de diversión doble (enlaza dos altavoces)Función de altavoz (micrófono integrado)Entrada CC: 5V / 1A máx. (USB-C)
Colores:
Silky SandDried GreenSafari RedDeep MauveDive BlueBrave Bronze Storm Grey
Medidas:
170 x 169 x 86 mm675 g
Tiempo de reproducción inalámbrico:
15 horas
Tiempo de carga:
2.5 horas

Soporte de producto

9 de 9 valoraciones

5 de 5 Estrellas


100%

0%

0%

0%

0%


¡Emita una valoración!

Comparta sus experiencias con el producto con otros clientes.

Perfecto

Muy bueno

Bueno

Aceptable

Insatisfactorio


soul freshnrebel

ManGonc - 6 jun. 2022

Perfeitas naquilo para que foram propostas. Manual não refere existência de led que comprova carregamento completo de bateria pela mudança de cor de vermelho a verde na tomada junto entrada USB-C. …mas ela também está lá!… Perfeito!…

Double fun mode?

Bertyl - 27 abr. 2022

Super mooie boxen en fijn geluid. Voor de double fun mode heb ik er twee gekocht. Zien er heel mooi uit! Maar die double fun mode werkt voor geen meter helaas. Voor niks twee gekocht lijkt het.

Prachtige speaker met zuivere klanken!

Elien - 20 mar. 2022

De Soul speaker is gewoon alles wat je zoekt voor thuis! Hij brengt niet alleen mooie klanken voort, maar is ook nog eens een echte eyecatcher in je interieur. Met de verschillende elegante kleuren is er zeker eentje dat prachtig in jouw woning staat. Silky Sand is alvast een topper! Ik ben heel erg tevreden van mijn aankoop!

Super mooi design en goed geluid!

Karina - 16 feb. 2022

De Soul speaker heeft bij mij een mooi plekje gekregen in de keuken en is een echte eye-catcher in mijn interieur. Het geluid en het volume zijn verrassend goed voor zo'n compact model! Ik heb de vraag 'waar is die mooie speaker van?' al vaak gekregen :-)

Nuestro comentario: Super leuk om te horen dat je zo happy bent met je Soul speaker, keep on rocking! :D

Rotterdams goed!!

BaardB (Bol.com) - 17 dic. 2021

Wat een heerlijke speakers! Zowel alleen als in fun mode (2 speakers) een heerlijk diep en vol geluid. Staan fantastisch in mn huiskamer en in gebruik ook heel fijn als speaker voor mn laptop bij films! Met zulke speakers geen dure stereos of dolby surround setjes meer nodig!

Soul speaker

Patrick - 9 dic. 2021

Gebruik 2 soul speakers , super tevreden, even moeten zoeken naar de koppelingsmodus maar werkt perfect.

Strak design gecombineerd met een dik geluid

DirkdeZwart (Bol.com) - 9 dic. 2021

Slick design met een verrassend goed geluid in een kleine verpakking. Heb de Dried Green (groene) uitvoering nu een paar dagen staan en ben er heel blij mee. De Soul Speaker heeft een evenwichtige geluidsweergave, die bij hardere volumes automatisch een beetje wordt aangepast, maar dit was voor mij verder niet storend en eigenlijk wel fijn. De speelduur is met 15 uur vrij lang, wat weer scheelt met stroomaansluitingen zoeken. Je kunt hem echt overal kwijt, ook qua design. Het is bovendien fijn dat hij waterafstotend is en dus ook in de tuin of de badkamer mee kan.

Top speaker

Nander de Jong - 10 jun. 2022

Mooi vol geluid, met goede bas voor deze grootte. Ik vind design ook zeer leuk, maar dat is heel persoonlijk natuurlijk.

Really impressive

Bruno - 11 feb. 2022

Sleek, well built, incredibly louder and outstanding basses. Great packaging that seems to really care user experience. Go this way, FnR, you are better than blasoned audio brands


Complete the look

Novedad
Powerbank 12000 mAh

Variantes de 29,99 €
44,99 €
USB to USB-C

12,99 €

Newsletter

Añade tu dirección de correo electrónico a continuación y serás el primero en conocer nuestras últimas colecciones, colaboraciones, eventos, descuentos y más #nospam.