• Envío gratuito > 50 €
  • Devoluciones gratuitas
  • Soporte rápido y personal

Bits 'n Bites

Que se incluye:
Auriculares inalámbricos Twins ANC TrueCaja de cargaCable de carga (USB a USB-C)3 tamaños de almohadillas de silicona blanda incluidasGuía de inicio rápido
Características:
Bluetooth inalámbricoModo de sonido ambientalDual masterPausa automática (detección en el oído)Control táctilA prueba de polvo y salpicaduras de agua (IP54)Cancelación de ruido activa digital hasta 32 dBMicrófono y mando integrados
Colores:
Silky SandDried GreenDusty PinkMisty MintPetrol BlueDreamy LilacSafari RedRuby Red Storm Grey
Tiempo de reproducción inalámbrico:
9 horas por carga (30 horas en total)Con ANC: 7 horas por carga, 26 horas en total
Tiempo de carga:
Tiempo de carga de los auriculares: 1,5 horasTiempo de carga de la caja: 2 horas
Peso:
Por auricular: 4 gTotal con caja de carga: 54 g

Soporte de producto

10 de 26 valoraciones

4.42 de 5 Estrellas


54%

35%

12%

0%

0%


¡Emita una valoración!

Comparta sus experiencias con el producto con otros clientes.

Perfecto

Muy bueno

Bueno

Aceptable

Insatisfactorio


Geweldig!

Adelaide (Bol.com) - 29 ago. 2021

Beste aankoop ever! Heb ook koptelefoon van sony die overal wordt aangeprijst als de beste.. Nou dit is met een veel strakker design en dezelfde kwaliteit.. Zeker je geld waard!

Top!

Coco4638 (Bol.com) - 17 may. 2022

Erg mooi design. Het koppelen werkt heel makkelijk. Als je de oortjes eruit haalt, worden ze meteen gekoppeld. Heel erg tevreden!

Goeie oordopjes!!

Machinistje97 (Bol.com) - 24 jun. 2021

De oordopjes zitten stevig in de ooren en geven mooi geluid. De ANC werkt goed en de bediening is simpel. Ik ben zeer tevreden over deze oordopjes!

Geweldige oortjes

BartZwolle1984 (Bol.com) - 31 ago. 2021

Fijne oortjes. Goedkopere manier van airpods. Werkt super met me iphone

Geweldige oortjes

Pim10s (Bol.com) - 25 abr. 2021

Heb ze nu een paar dagen in gebruik en ben er echt heel erg blij mee. Super goede geluidskwaliteit en de ANC ruisonderdrukking werkt echt, had ik niet verwacht in oortjes. Connecten gaat probleemloos en snel. Ook gaat de batterij heeeeel lang mee. Hele dag gebruikt en nog niet leeg. Aanrader!!

Perfect

Natalia - 16 ene. 2023

Great adjustable size and fit, awesome specs and just all round great quality product. Loved them so much I even got my sister a pair!

bijna perfect

bram - 21 sept. 2022

ik heb ze bij coolblue gekocht en ik was een tijdje opzoek en vond deze heb ze nu binnen en ze zijn helemaal top kwaliteit is ook perfect gewoon je krijgt van die kussentjes voor op de oordopjes en een snoertje (kan misschien in de toekomst veranderen) en der wordt goed uitgelegd van hoe en wat dus starten is makkelijk en de bass is ook wel heerlijk en noice cancelling is goed bij mij waren ze gelijk al 70 procent de oordopjes maar je moet wel uit kijken met de case uit een soort houdertje te halen want die zit er niet een erg vast in maar verder helemaal top gelijk connected met mijn telefoon dus gewoon bijna perfect

Top product

Yazid - 28 dic. 2022

Heel blij mee, voldoet aan al mijn verwachtingen 👍

Top oordoppen

Reinier - 16 abr. 2022

Fijne oordoppen met prima geluid. Ik draag ze alleen verkeerd om zodat ze beter blijven zitten. Mijn zoon heeft hier geen last van dus ik zal wel rare oren hebben.

Guter Klang

Heinz Stein - 2 nov. 2021

Guter Klang und tolle Funktionen


Complete the look

Powerbank 6000 mAh

29,99 €
USB-C to USB-C

14,99 €

Newsletter

Añade tu dirección de correo electrónico a continuación y serás el primero en conocer nuestras últimas colecciones, colaboraciones, eventos, descuentos y más #nospam.