• Livraison offerte > 50 €
  • Retours toujours gratuits
  • Assistance rapide et personnalisée

Bits 'n Bites

Autonomie sans fil:
12 heures
Caractéristiques:
Bluetooth sans filPort d'entrée audio (3,5 mm)Étanche (IPX7)Double Fun Mode (connectez deux enceintes)Fonction haut-parleur (microphone intégré)Entrée CC : 5 V/1 A max. (Micro-USB)
Contenu de la boîte:
Rockbox Bold S waterproof Bluetooth speakerCâble de chargement (USB vers Micro-USB)Câble audio (3,5 mm)Guide de démarrage rapide
Couleurs:
Ice GreyDusty PinkMisty MintPetrol BlueRuby RedStorm Grey
Dimensions:
85 x 85 x 85 mm286 g
Temps de charge:
1.5 heure

Support produit

7 sur 7 évaluations

4.29 de 5 Étoiles


29%

71%

0%

0%

0%


Laissez une évaluation !

Partagez avec d'autres clients votre avis sur le produit.

Parfait

Très bien

Bien

Acceptable

Insatisfaisant


Zeer goede prijs/kwaliteit-verhouding

Thomas02928 (Bol.com) - 19 févr. 2019

Mooie, diepe bass. Goed design. Prima verbinding.

Heel leuk

liekje05 (Bol.com) - 26 nov. 2018

Ik heb dit speakertje een week geleden als cadeau gegeven aan mijn ouders. Die wilde graag een klein waterdicht speakertje om mee te nemen op vakantie. Ik heb de speaker natuurlijk zelf ook gelijk beluisterd toen ik bij mijn ouders was en ik heb m ook voor mezelf gekocht. Hij is nog wel een klein beetje aan de dure kant vind ik, maar het geluid wat uit zon klein dingetje komt is echt ongelofelijk goed. Ik ben er echt ontzettend blij mee.

Awesome Speaker!

Alwin - 22 sept. 2021

Very good! Nice packaging, easy to set-up. Crisp sound with solid bass. I would certainly recommend this product!

Erg leuk

jurriejur (Bol.com) - 14 janv. 2019

Klein leuk product waar zeer mooi geluid uit komt. Ik gebruik m zelf vaak bij het douchen en in de badkamer en hier heb ik hem ook voor gekozen. Ik denk ook dat ik m ga kopen voor mijn vriendin want het is ook echt een leuk cadeau om weg te geven.

Ik raad dit product aan.

Pietjefiel (Bol.com) - 10 déc. 2018

Echt een hele mooie en toffe speaker. Voor zon klein dingetje komt er mooi geluid uit. Echt totaal niet wat ik had verwacht. Verder mooi design en makkelijk mee te nemen!

Leuk voor thuis en op vakantie

frankjemr01 (Bol.com) - 21 janv. 2019

Grappig dat ik sinds ik de speaker heb gekocht heel vaak de vraag krijg wat voor product het is en waar ik de speaker gekocht heb omdat mensen de speaker zelf ook willen. Ik ben er ook wel blij mee en neem de speaker dan ook vaak mee naar het strand/vakantie maar ook thuis tijdens het koken bijvoorbeeld. Goede aankoop geweest.

Verrast!

bramstra (Bol.com) - 26 nov. 2018

Ik ben echt bijzonder verrast over de kwaliteit van deze speaker. Uiteraard als je het vergelijkt met wat je ervoor betaald wil je ook kwaliteit. Maar voor zon compact apparaat zit er een bijzonder goede bass in. Ook de hoge en lage tonen zijn erg aangenaam om naar te luisteren. Want dat gebeurd nogal vaak bij kleinere speaker. Wanneer het volume dan hard wordt gezet neemt de kwaliteit van het geluid af, gelukkig heeft deze speaker dat niet.


Vous pourriez également aimer

Fresh 'n Rebel - USB Mini Charger 12W - Misty Mint

16,99 €
Fresh 'n Rebel - USB to Micro USB cable 1,5m - Petrol Blue

Variantes de 9,99 €
10,99 €
Fresh 'n Rebel - Powerbank 12000 mAh USB-C - Ruby Red

Variantes de 14,99 €
44,99 €

Newsletter

Ajoutez votre adresse e-mail ci-dessous et vous serez le ou la première à connaître nos dernières collections, collaborations, événements, réductions et plus encore #nospam.